Esthetique Tampere

Kauneudenhoitotuotteiden maahantuoja

Parhaita tuotteita valikoiduilta valmistajilta

Meistä

Olemme Tamperelainen kauneusalan maahantuontiyritys. Me Esthetique Tampereella olemme valikoineet tuotteet, joita tarjoamme tarkasti. Tuotteemme ovat laajalti käytössä hoitoloissa, apteekeissa, koululaitoksissa, terveyden hoitoalan yrityksillä ja niin myös perus kuluttajillakin.  

Tuotteemme ovat saatavilla meidän verkkokaupoistamme. Lisätietoa tuotteistamme löytyy myös verkkokaupoistamme. 

Meidän Brändimme

Algotherm

Algotherm– Lähes 60 vuotta ihon kauneuden ja terveyden hyväski! Algothermin tuotteet on kehitetty taistelemaan ikääntymistä vastaan. Tuotteet ovat kosteuttavia, hoikentavia ja kiinteyttäviä ihonhoitotuotteita. Tuotteissa käytetään kymmeniä merileviä, jotka hoitavat ihoa vaikuttavilla aineillaan.  Jokainen merilevä laji sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän bioaktiivisia molekyylejä: vitamiineja, mikroravinteita, mineraaleja, antidoksidantteja, proteiineja, aminohappoja ja rasvahappoja erilaisiin ihon tarpeisiin eri elämänvaiheissa. Merileväuutteiden lisäksi Algotherm-tuotesarjassa käytetään kasvi- ja hedelmäuutteita sekä niistä saatuja öljyä. Aktiivisille ainesosille ja tuotteille on tehty tehokkuus- ja kliiniset testit, ja niiden teho iholla on todistettu. 

Le Comptoir du Bain

Le Comptoir du Bain tuottaa perinteiset nestemäiset Marseille-saippuat, joiden yksilölliset tuoksut ja kauniit värit ilahduttavat aistejasi päivittäin. Nämä sekä käsien että vartalon pesuun soveltuvat saippuat puhdistavat tehokkaasti ja hellävaraisesti jättäen iholle kevyen, miellyttävän tuoksun. Sopivat herkällekkin iholle. Valmistettu luonnolliseen ja laadukkaaseen kasviöljypohjaan. 

Weelko

Weelko valmistaa kalusteita kauneuden, kylpylän ja hyvinvoinnin, fysioterapian ja jalkahoidon aloille. Säädettävä korkeus, intuitiivinen käyttötapa, ergonominen muotoilu, miellyttävät pinnat, minimaalinen säilytystilan tarve, helposti ymmärrettävät ohjeet ja yksinkertainen kokoonpano ovat tekijöitä, jotka tekevät Weelkon tuotteista käytännöllisiä, toimivia ja ennen kaikkea mukavia.

Promed

Promed on johtava yritys, joka tarjoaa luotettavia ja teknisesti edistyneitä tuotteita ihon ja kynsien hoitoon. Huippuluokan saksalaista teknologiaa kosmeettiseen ja hoitokäyttöön. Tuotteet on laadukkaasti suunniteltu ja niissä on tarpeisiisi sopivalla suorituskykytekniikka- aina aloittelijatason laitteistosta huipputuotteisiin! Promed kehittää ja valmistaa laitekonsepteja voimakkaasti kasvaville markkinoille. 

Verkkokaupamme

Tuotteemme ovat saatavilla meidän verkkokaupoistamme. Lisätietoa tuotteistamme löydät myös verkkokaupoistamme. 

Ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteystiedot

Esthetique Tampere

Satakunnankatu 28

Tampere, 33210

Puhelin numero ja sähköposti

0451792031

info@esthetique.fi

© Esthetique Tampere. All Rights Reserved