Nordic Esthetique Trading Oy

Kauneudenhoitotuotteiden maahantuoja

Parhaita tuotteita kauneuden ammattilaisille!

Meistä

Nordic Esthetique Trading Oy on tamperelainen kauneusalan maahantuontiyritys. Olemme valikoineet huolella tuotteita, joita tarjoamme kaikille kauneuden ammattilaisille. Tuotteitamme onkin laajalti käytössä hoitoloissa, apteekeissa, koululaitoksissa, terveyden hoitoalan yrityksillä ja osin myös kuluttajilla. Myymälämme Tampereen keskustassa palvelee teitä joka arkipäivä klo 10-18. Verkkokauppamme ovat auki 24/7!

Meidän brändimme

ALGOTHERM – TUTKITTUA MERELLISTÄ LAATUA! Merivedellä ja merilevillä on samanlaisia rakenteellisia ominaisuuksia kuin ihmisen veriplasmalla. Tämä samankaltaisuus yhdessä osmoosi-ilmiön kanssa mahdollistaa merilevän sisältämien aineiden siirtymisen soluihin – juuri oikeana annoksena, ja täydellisessä yhteisymmärryksessä ihosi ja kehosi kanssa.

Le Comptoir du Bain –marseillesaippuatuotteissa yhdistyy niin Marseillen saippuanteon perinne kuin ranskalaisten tuoksualan mestarien tietämys. Korkealaatuisten tuotteiden mehukkaat värit ja herkulliset, trendikkäät tuoksut tarjoavat joka päivä nautinnollisen hetken. Tuotteet on dermatologisesti testattu ja niiden koostumus on hypoallergeeninen. Lisäksi ne eivät sisällä säilöntäaineita (neste- ja Extra Riche -saippuat), eläinperäisiä rasvoja, mineraaliöljyjä, parabeeneja, fenoksietanolia tai sulfaatteja. 

Weelko-laitteet ja kalusteet suoraan valmistajan varastolta! Weelko-laitteiden ja kalusteiden valmistajalla on konsepti, joka menee hyvinvointituotteita pidemmälle. Weelkon laitteet ja kalusteet ovat asenne sekä tapa ymmärtää hyvinvointia kaikkialla.

Monipuolinen ja laadukas Mereneid Sari -värivalikoima. Kestävää kauneutta kynsille ja kynsinauhoille. Huomioittehan, että nämä tuotteet on tarkoitettu VAIN ammattilaisten käyttöön! Ilman riittävää koulutusta ja tai käyttökokemusta lopputulokset tuotteiden käytön jälkeen eivät välttämättä vastaa odotuksia. On tärkeää, että kysytte aina lisätietoa, ennen kuin ostatte tuotteen ellei se ole teille ennestään tuttu.

Verkkokauppamme

Tuotteemme ovat saatavilla verkkokaupoistamme. Lisätietoa tuotteistamme löydät myös verkkokaupoistamme. 

Varaa aika hierojalle

Tiloissamme toimii hieroja Satu Järvinen. Voit varata ajan hänelle alla olevan painikkeen kautta. Tavoitat hänet myös puhelimitse numerosta 050 331 2524 tai sähköpostitse osoitteesta satujarvinen(at)hotmail.com.

Kysy lisää kauneuden ammattilaiselta!

Yhteystiedot

Nordic Esthetique Trading Oy
Satakunnankatu 28 Lh 2
33210 TAMPERE
Puhelinnumero ja sähköposti:
045 179 2031
myynti@esthetique.fi

© Esthetique Tampere. All Rights Reserved