ALGOTHERM vihdoin Suomessa!

Julkaistu 21.06.2016

ALGOTHERM jatkaa Suomen markkinoille tuloaan! Olemme tehneet Pirkanmaan apteekkien kera jälleenmyyntisopimuksia ja tämä tarkoittaa sitä, että tuotteita saa nyt useammasta paikasta. Lempäälän Keskusapteekki ja Nokian Ykkösapteekki palvelevat ALGOTHERM kosmetiikasta kiinnostuneita asiakkaita ammattitaidolla. Tämä tarina saa jatkoa vielä tämän kesän aikana ja uusia myyntipisteitä päivitetään aika ajoin.

Mikäli haluatte osallistua ALGOTHERM Finland yhteisöön, käy klikkaamassa itsesi Face Book sivuillemme.  Tykkää sivuista ja tai tuotteista. Palkitsemme aina satunnaisesti sivuillamme vierailleita henkilöitä testereillä.

TULE mukaan kirjoittamaan ALGOTHERM tarinaa Suomessa!

Maahantuoja Nordic Esthetique Trading Oy

Esthetique Tampere kauneussalonki

Verkkokauppa hoitolasi.fi – 24/7 –

SOME

facebook

 

ALGOTHERM sopimuksen virallistamisen kunniaksi tarjoamme teille Asiakkaille laadukkaan vartaloa kiinteyttävän pakkauksen. Tämä pakkaus sopii erityisesti lahjaksi itsellenne, ystäville, sukulaisille tai perheenjäsenille.

Paketti sisältää seuraavat tuotteet. Ks tarkemmat kuvaukset verkkokaupasta.

Thermo-Active Refining Gel               150 ml, 1 kpl

Exfoliating Body Soap                           125 g, 1kpl

Silky Tightening Cream                        50 ml, 1 kpl

Soothing Refreshing Geeli jaloille     30 ml, 1 kpl

Tätä hoitopakettia on saatavilla vain rajoitetun ajan 31.08.2016 asti.