Hierontahoidot

HIERONTA Hinta €
Min  
Urheilu sekä klassinen 25,00 30
Urheilu sekä klassinen 35,00 45
Urheilu sekä klassinen 45,00 60
Urheilu sekä klassinen 60,00 90
Urheilu sekä klassinen 75,00 120
Intialainen päähieronta 35,00 45
Urheilu- sekä kinesioteippaus 15,00 30

PALVELUIDEN KUVAUS:

Yleisesti hieronta vaikuttaa koko kehoon ja mieleen. Hieronnasta on apua työperäisiin lihaskireyksiin ja kiputiloihin, yleisimpiin tuki- ja liikuntaelinsairauksiin, vammojen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Se on myös tärkeä osa kokonaisvaltaista lihashuoltoa, auttaa palautumaan suorituksista ja valmistaa seuraavaan.

Klassinen hieronta
Klassisen hieronnan  perusotteet ovat sively, hankaus, pusertelu, täristely, taputtelu ja ravistelu. Näiden otteiden avulla saadaan rentoutusta pehmyt kudoksiin, hermostolle sekä koko keholle. Hierontahoitoa vaivoihin suosittelemme kuureina, jonka jälkeen hoitoja on hyvä jatkaa hoitoja ennaltaehkäisevästi.

Urheiluhieronta
Urheiluhieronnan perusteena on klassinen hieronta, mutta se sisältää hieman monipuolisemmat otteet. Käytetään myös poikittaishierontaotteita, liikettä sekä kehon omia vipuvarsia hieronnassa. Myös passiiviset ja aktiiviset venyttelyt sekä esimerkiksi triggerpistekäsittely kuuluvat urheiluhieronnan puolelle.
Urheiluhieronta kannattaa ottaa osaksi omaa lihashuoltoa, se auttaa palautumaan treeneistä sekä auttaa urheiluvammoista parantumisessa, että niiden ehkäisemisessä.

Intialainen päähieronta
Intialainen päähieronta on rentouttava hieronta. Hieronta suoritetaan yleensä istuen, sen tarkoituksena on kehon ja mielen kokonaisvaltainen rentoutus. Päähieronnasta on apua esimerkiksi stressiin, univaivoihin, päänsärkyyn ja korkeaan verenpaineeseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *